Älskade unge

Einar 3 månader

29 juni, 2019

Lille skrutt, tänk att du funnits hos oss i 3 månader redan. Tiden den går så fort. Vad har då hänt sen senast?

Utveckling enligt korrigerad ålder

Han har hunnit bli 1 månad och 20 dagar enligt korrigerad ålder och det märks. När bf-datumet var här var det som om någon tryckte på en knapp. Å från den 9 maj tills nu har massor hänt. Under den senaste månaden har Einar utvecklats en hel del och i dagens läge har vi en pigg och glad pojke. Han orkar vara vaken och hänga med och börjar allt mer intressera sig för sin omgivning. Einar tar ofta ögonkontakt och bjuder på en hel massa olika läten. Sitt prematurknorrande har han bara kvar under nätterna när han håller på att vakna för att äta.

På mådag ska han dessutom få sin första större vaccin-dos. I samma veva kommer han också gå in i sin andra utvecklingsperiod (enligt wonder weeks-appen). Så det blir spännande att se vilken sorts inledning på den första juliveckan vi får. Jag är redan nu förberedd på kämpiga nätter och en närhetstörstande pojke.

Växer i rekordfart

Einar växer så det knakar och vi har bytt upp oss från blöjstorlek 1 samt plockat bort alla kläder i storlek 50. Så kul att få börja använda en del av alla de fina klädgåvor han fått. Vi hade en mellankoll vid rådgivningen när han var 2 månader och 2 veckor ungefär. Då hade han ökat 500 g i vikt och växt nästan 2 cm på två veckor. Inte konstigt att jag nästan kan se hur han växer.

Min söta lilla pojke, nog blir du också stor. 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *