Du ska inte tro det blir sommar…

Ni verkade inte ha så mycket att tycka till om angående barn på sociala medier. Så då lämnar vi det och går vidare. Det är onsdag och vi sov bort hela förmiddagen, med vi menar jag både mig själv, Doris och Einar.

Den enda gången i veckan som jag ställer väckning är onsdagar för då har vi mamma bootcamp-träning redan kl. 10 i Kvevlax. Idag morse var jag så ofantligt trött, hade svårt att hålla ögonen uppe vid frukostbordet kl. 8. Å dagens väder gjorde ju ingen piggare. Vid halv 10 när jag skulle packa vagn och barn i bilen och insåg att det spöregnade fick jag nog. Uteträning inhiberades för min del idag, tog en superkort kissrunda med Doris och så tillbaka i säng. Einar han somnade redan vid 9-tiden på nytt. Pigga och utvilade vaknade vi nån gång kring kl. 13 igen.

Min kära mor förbarmade sig över vår icke-existerande trädgård och mitt missnöje med sommarblommor i år. Ja, jag har inte riktigt haft lust att tänka på trädgård och blommor när vi inte har en gräsmatta. Så här om dagen gjorde de en snabbvisit med lite blommor till trappan. Tack mamma! Å vet ni, jag har tvättat fönster. Älskar att göra saker där du ser ett resultat, som t.ex. måla eller tvätta fönster. Alla husets fönster är tvättade på insidan nu. Utsidan borde också åtgärdas, gjorde ett tappert försök igår men när spröjsen inte ville lossna så gav jag upp och gick in. Redan att ha de inre glasrutorna tvättade ger en sån tillfredsställelse.

Orsaken till att jag gillar att tvätta fönster stavas Enjo. Det är så enkelt och resultatet blir så bra. Jag slipper krångla med en massa medel och grejs, sprutar bara på vatten, gnuggar och så drar jag av med fönsterskrapan. Envisa flugskitar går att gnugga bort med fönsterduken.

Einar sover igen och jag ska passa på att försöka sätta upp ett nytt handarbetsprojekt på stickorna. Tänk imorgon är det redan torsdag igen och på lördag har vi en 3 månaders bebis i huset. Ofattbart!

0

You Might Also Like

One Comment

  1. ellenlundis

    Vilket fint hus ni har ?

    Min systerdotter blir 4 månader snart. Hon är född i mars. ?

Leave a Reply

Back to top