Den bästa tiden är nu

Jag har alltid gillat försommar. Det är något speciellt med dofterna, ljuset och ljudet och hur allt vaknar till efter en lång, mörk och kall period. Att dessutom få vara hemma just nu och ta del av allt gör ju saken bara bättre.

 

I helgen har vi återigen varit ut en sväng till sommarstugan. Det gäller ju somsagt att passa på när det är bra väder. Så fort det slutade regna på lördan så packade vi bilarna och for. Sambon har trimmat gräs och så har vi bara njutit tillsammans. Som tur har vi en syren på vår ”gård” där vid stugan och den blommade så vackert nu. Vi sa båda att den har inte varit så där fin tidigare år, vi börjar ju ändå på vårt fjärde år där ute nu redan.

Sjön suger, vi var alla fyra rejält trötta när vi kom hem idag. Doris är nog tröttast av oss tror jag. Hon fick ju nämligen syn på en hare och stack till skogs strax innan vi for hem. Så sambon fick ta på sig stövlarna och gå in till skogs. Jag hann nog bli lite orolig men efter en stund hade han hittat henne. Tror nog den lille damen lärde sig en läxa. Avslutade helgen med plättkalas, eftersom jag köpte årets första jordgubbar i fredags. Har ätit jordgubbar från och till under våren och som tur har inte Einar reagerat på dem. Han verkar reagera väldigt lite på vad jag äter.

Dags att ladda för en ny vecka, midsommarveckan. Den råkade bli full av program för vår del. Nån av programpunkterna tänkte jag låta er hänga med på. Ha en skön inledning på midsommarveckan!

0

You Might Also Like

One Comment

  1. ellenlundis

    Vilken busfrö Doris är ?
    Fina bilder! ?

Leave a Reply

Back to top