Allt jag vill är att sova

”Passa på att vila medan babyn vilar!” Vet inte hur många gånger jag hört eller läst just det där under de senaste 2,5 månaderna. Det är ju under de stunder som Einar sover som jag hinner ägna mig åt något annat, som Doris, hemmet eller matlagning t.ex. Å jag som tidigare gick och lade mig senast vid 22-tiden har blivit en nattsuddare. Allt oftare är klockan närmare 00 innan jag kommer mig i säng. Men jag vill ju så förtvivlat gärna ta vara på stunden för mig själv när lillen äntligen sover.

Det märks förresten att Einar är inne i sin första utvecklingsfas just nu. Våra morgnar är allt annat än rofyllda. När vi varit uppe och ammat kring 4-5 tiden har killen svårt att få ro igen. Mamma däremot skulle mer än gärna sova några timmar till efter det. Men eftersom vi har haft en del förmiddagsprogram under de senaste dagarna så har det inte varit på tapeten att kunna spendera förmiddagen i sängen.

Vilken tur då att det finns kaffe och glas som piggar upp helst lite.

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top