Älskade unge

En ny vardag

16 maj, 2019

Dagarna de går och går efter varandra… 

Jag har alltid förundrats över hur ”mammabloggare” hinner uppdatera sina medier. Tidigare så önskade jag ibland att jag hade mer tid hemma under dygnets ljusa timmar, för att hinna fota och fixa med olika medier. Nu är jag hemma under dygnets ljusa timmar men inte hinner jag med något för det. För det mesta sitter vi som på bilden, i soffan, och ammar eller myser. Särskilt eftersom Einar inte verkar trivas någon annanstans än i min famn för tillfället. Men vem säger att man skulle behöva få något gjort nu heller, tiden med ett spädbarn är ju så kort.

Just nu väntar jag mest på att han ska växa till sig lite mer så vi kan börja använda bärselen. Tänk vad lycklig man kan bli av materiella saker som en bärsele och adaptrar för att kunna fästa babyskyddet på vagnen. Ännu lyckligare blev jag av att höra att han ökat bra i vikt den senaste veckan när vi var på vårt första rådgivningsbesök idag. Nu väger han 2,6 kg och är 50,5 cm lång. Så när vi kom hem idag fick jag plocka bort bodys i storlek 44. Vilken märklig känsla, för en och en halv månad sen letade vi med ljus och lykta efter små kläder och nu får vi börja använda ”normala” bebisstorlekar. Vår lillprins blir större han också.

0
  1. Ha inte dåligt samvete över att blogg, Instagram och sådant hamnar till sidan just nu. Precis som du skriver är spädbarnstiden så kort, och det viktigaste du kan göra just nu är att vara närvarande med din lillkille. ❤️ Sååå mysigt!

    1. Jo, det har du alldeles rätt i. 🙂 Tänker nu inte så mycket på det, men ibland så kommer jag ju på nåt som skulle va kul att uppdatera kring. Å med den här vilsna mammahjärnan varar de tankarna inte så länge. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *