Som vilken onsdag som helst

Hej på er!

Vardagen rullar på med fart och mina kvällar spenderar jag på soffan. Senast igår sa jag åt sambon att nu börjar energin vara slut. Märker att jag ger det mesta av min energi under arbetsdagen och på kvällarna så sitter jag mest och väntar på att det ska bli ok att gå och lägga sig. Men jag behöver de här lugna kvällarna när jag gör ingenting.

Vet ni vad som slog mig i morse halv sju när jag promenerade med Doris. Det är ljust ute! Jag slipper dra på mig pannlampa och reflexväst för att gå ut och morgonbestyra med hunden. För två veckor sen längtade jag så efter att få morgonpromenera i ljuset och nu är det äntligen här. Imorse möttes vi dessutom av en brinnade himmel, det var så vackert.

Ljuset och de soliga dagarna för med sig sån vårlängtan hos mig. Om kvällarna när jag inte har något att göra googlar jag vaxdukar, gardiner och annat vårfint. Småningom behöver domherre-gardinerna i köket bytas ut mot något annat, men jag har bara inte kunnat bestämma mig för vad ännu. Med den snömängd vi har nu så känns det nog långt till vår ännu, men klart man får längta och drömma.

Snart är vi där och jag får byta ut den torkade ljungen mot påskliljor och vårstäda trappan.

0

You Might Also Like

One Comment

  1. ellenlundis

    Vackert ?

Leave a Reply

Back to top