Fastlagsfirande med familjen

Fastlagstisdagen till ära bjuder jag på bilder från söndagens firande med familjen. Mamma brukar försöka bjuda oss på soppa och fastlagsbullar lagom till fastlagstisdagen och i år blev det just på söndagen.

Hela familjen med systrar, respektive och barn bänkade sig hemma hos våra föräldrar i söndags för att äta gott och umgås. Som sambon sa innan vi åkte; ja ni och era traditioner. Jag kan ju inte påstå direkt att vi har många traditioner, men att få äta mammas klimpsoppa och fastlagsbullar är alltid bra. Å att få gå till färdigdukat bord nån enstaka gång är ju heller inte fel.

Här hemma har vi redan hunnit äta flertalet fastlagsbullar. Jag har köpt hem bullar lagom till helgerna så att vi har något gott att kalas på till lördagskaffet. Som tur gillar båda bullar med mandelmassa och förstås en hel del grädde. Någon riktig favorit har vi ännu inte hittat, kanske är de hembakta bäst ändå. För då får man ju äta fler än en.

Fastlagstisdagen till ära sitter jag hela dagen på kurs från jobbet. Men under lunchpausen tänkte jag smita in till Kikas och hämta ut en vinst jag vann i samband med att jag deltog i Beautyboost-eventet här för nån helg sen.

Hoppas ni får en fin tisdag och att ni äter nån god bulle också.

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. Corinne Grönholm

    Åh vad mysigt det låter! 🙂 Alltså det absolut bästa med hembakat är ju att man får äta flera haha. Bästa som finns, speciellt under en viss vecka under månaden 😀

    1. Christina

      Jaa, då kan man med gott samvete äta. 😀

Leave a Reply

Back to top