Detta saknar jag just nu..

 • Mina skor. Graviditeten gör att mina fötter har svällt och i nuläget kan jag bara använda mina vinterskor. Hittills har ju det fungera bra, men nu börjar de bli ganska varma. Så prio nummer ett denna vecka är att köpa ett par skor som passar tills mina vanliga skor går på igen.
 • Rödvin. Nu som då får jag ett litet sug efter ett glas rödvin. Det alkoholfria utbudet har växt markant under de senaste åren. Men något riktigt gott alkoholfritt rödvin har jag tyvärr inte hittat, de sorter jag prövat har smakat.. saft.
 • Läsro. Kanske kommer den nu med tanke på ledigheten och kravet att slappna av. Jag saknar det där att få sjunka ner i någon bra bok. Har du boktips åt mig? Jag läser det mesta.
 • Träning. Ganska direkt efter att jag plussat försvann min motivation till träning. Av rädsla att göra något som skadade den lille kan jag tro. Men nu, när vårsolen lyseroch asfalten tittar fram kommer saknaden efter att få röra på mig igen. Utan att pulsen stiger skyhögt och den kortaste hundpromenad känns som världens pass. Målbild: vagnpromernaderna med Doris i solen kring vår hemby. Å kaffe på trappan sen.

Finns det något särskilt du saknar just nu?

0

You Might Also Like

6 Comments

 1. joije

  Jepp! Det här är första graviditeten som jag saknar vin, öl och whiskey (herregud så hemskt det låter). Sen saknar jag alla mina kära mögelostar, en blodig biff, kallrökt lax.

  1. Christina

   Maten har jag inte haft bort desto mera ännu. Å så hitta jag bra alkoholfri öl och cider som jag nog kommer dricka hela sommaren tror jag. Men alltså, rödvin.. Helst bara ett litet glas! Ah, tur att jag inte har inplanerat någon galej nu i vår.

   1. joije

    Jag saknar alltid mest mögelostarna, äter dem annars så där ganska ofta ? Nåja, snart snart…

 2. Linda

  Jag saknar verkligen det att kunna dra ett ordentligt träningspass och lite längtar jag nog efter att slippa baby magen och få ha lillen i famnen istället för inne i magen ☺️

  1. Christina

   Babymagen kommer jag nog sakna sen, men visst ska de bli mysigt med knådden på utsidan istället för bökandes på insidan. ?

 3. Erik Forsling.

  Hej Christina och tillåt mig plåga dig med ett inlägg. Jag har redan pinat din din äldre onkel + på hans blogg sedan länge. Nu har jag bara insett att din graviditet, som jag händelsevis fick kännedom om, lett till resultat. Internet är ett monumentalt skvallerforum. Det vet ju du också.

  Gratulerar till lillan/lillen. Men far nu inte ut med förbannelser över P.J. Han är helt oskyldig till att jag skriver dessa rader. Här är min livserfarenhet vad gäller barn sammanfattad. Jag och Kära K. fick tre telningar. Min äldste son måste givetvis vara värre, så han fick fyra tillsammans med den helt magnifika Fru Betts – en äkta fransk-kanadensiska med brittiskt familjenamn. Kära du håll med om att världen är en enda stor röra.

  Du sysslar med barn vad jag förstår. Grattis igen, och här följer min sons syn på saken:
  https://www.theatreartlife.com/circus/father-performer/?fbclid=IwAR3vSOFa4vWbdWVoNOt4rM7JEC3nSNe0UhvFbsHv9BagQ7DqKQhFZz6uFHE

  Hälsningar Erik.

Leave a Reply

Back to top