Den nya blogglistan

Godmorgon söndag! Så skönt att få ha en sovmorgon denna vecka. Ligger fortfarande kvar i sängen och såg att Karro gjort en ny blogglista. Perfekt sysselsättning åt mig medan hund och sambo ännu sover.

den nya blogglistan

Mina svar på den nya blogglistan

Vilket schampo använder du just nu?

I typ ett år nu har jag använt mig av Dermosils lingonschampo. Märker att mitt hår börjar tröttna så snart får jag lov att byta ett tag. Men jag gillar lingonschampot så kommer återkomma till den produkten senare.

Vad var det senaste du tittade på på tv?

Real housewifes of orange county antagligen. Tvn står ofta på här hemma men sällan tittar jag riktigt aktivt. Kanske det blir annorlunda nu när jag lämnar hemma och inte har så mycket annat som upptar min tid.

Vad hade du på dig för skor idag?

Igår skulle jag ta mina grå vinterskor, men med svällda fötter passar de inte. Så jag fick lov att ta ett par andra. Hoppas slaskföret ger med sig snart och att jag får städa undan vinterskorna. Å att några andra skor passar.

Ett starkt minne från högstadiet?

Oj, vad svårt. Jag kommer bara på små fragment av minnen. Som hur det såg ut där i olika klassrum osv.

Högstadieperioden var nog en knepig tid för mig. Önskar att någon redan då hade berättat om hur man stärker sitt självförtroende och att man duger som man är.

Vem är din senaste kändiscrush?

Bradley Cooper är ju rätt snygg. Det har jag tyckt länge, ändå sedan jag såg Hangover-filmerna.

Vad drömde du om förra natten?

Som gravid har jag de mest konstiga drömmar. Vaknar ofta av dem nattetid men kommer sällan ihåg dem följande morgon. Inatt handlade en av drömmarna om att vi sov över hos mina föräldrar, vilket är flera år sen sist det hände.

Tänker du rösta i riksdagsvalet i april?

Sedan jag fick rösträtt har jag röstat i alla val. Så jo, jag tänker rösta. Kandidaten är inte klar, men jag hinner väl fundera ännu ett tag.

Vilken är din go to låt när du behöver pepp?

I princip alla låtar från min Musikmixen-lista på Spotify funkar. Men en all time favorite är nog It’s a long way to the top (if u wanna rock n’ roll) av Ac/Dc. Den har följt mig sedan yrkesskoltiden och jag tröttnar aldrig på den.

Något som alla andra älskar, men du inte riktigt förstår dig på?

Ljudböcker. Jag älskar att få bläddra i en riktig bok när jag läser. Har inte ro att lyssna tror ja. Poddar går bra för dem lyssnar jag på i bilen.

Fick iofs. Mail om att pröva Nextory i 30 dagar så kanske jag blir omvänd.

Har du irriterat dig på något idag?

Gravidkrämpor: svullna fötter, domnande händer och vadkramper kommer jag inte sakna sen.

Lil’ + det senaste du åt = ditt rapper name.

Lil’ smågodis. Finns det godis kvar i skplen från igår så klart man måste få smaka.

Visa det senaste fotot du tagit med din mobil – och berätta om det.

Från i början av veckan när vi skidade på jobbet. Jag gick runt spåret och njöt. Tänkte på hur roligt det är att göra saker med barnen. Å att jag kommer sakna de här stunderna extra mycket.

0

You Might Also Like

One Comment

  1. Karolina

    Ah, Bradley Cooper & AC/DC <3

Leave a Reply

Back to top