Rivstartar ännu en vecka

Hej vänner!

Det känns ju som att jag inte gör annat än jobbar och ligger på soffan just nu. Kanske beror det på att jag har strax över 20 arbetsdagar kvar innan jag går på ledigt. Känner att jag behöver satsa min energi på att samla ihop årets jobb och ge över det åt någon annan. Som tur nalkas det snart en helt ledig vecka för min del och jag hoppas hinna varva ner då och ägna tid åt andra saker, som t.ex. vårt hem.

För att den här bloggen inte ska eka allt för tom och bli en veckoslutsblogg helt och hållet så slänger jag in en lista som jag använt mig av många gånger. Den är ju alltid aktuell, för det är ju allt som oftast en ny vecka.

Vecka åtta

Vad ser du mest framemot den här veckan? Maskeraden på jobbet på torsdag, men vad ska jag klä ut mig till? Å Frukostflickornas event på Kikas på lördag, det tänkte jag toppa med ett besök till Combolina efteråt. Ja, det tänkte jag ju glömma.. imorgon borde mina efterlängtade vitrinskåp anlända.
Vad har du gjort i helgen? I helgen som gick så blev det en lagom dos loppis, kompishäng och ut och njut. Fyndade som attan på Combo och kan numera kryssa av både skötbädd och byxor i storlek 62 åt lilleman.
Vilka ord ska vi hålla hårt i hela veckan? Låt saker och ting ta tid! Ett inlägg kring detta dyker upp senare i veckan.
Nämn en grej du ska försöka hinna med den här veckan: Promenader i dagsljus, fatta att det ännu var ljust 17.30 när jag var ute med Doris ikväll!
Hur ser veckans meny ut? Ingen aning, tänkte att sambon får stå för maten denna vecka eftersom han kör natt och ändå är hemma och vaken när jag kommer hem.
Vad gjorde du igår kväll? Låg i soffan och googlade stödstrumpor och preventivmedel efter förlossning. Oh, the glorious life of a pregnant woman.
Ett tips på hur man får en fin vecka: Investera i ett par ordentliga broddar att sätta under skorna så att du inte riskerar att halka omkull.
Vad åt du till frukost idag? Grekisk yoghurt och mysli, blandade ihop två myslisorter i en bunke i helgen och det blev en toppenkombo.
Veckans soundtrack: I bilen just nu snurrar valfri lista från Spotify. Jag har en period när jag är för trött och ofokuserad för att orka lyssna till poddar i bilen.

Hoppas du får en fin start på veckan! Jag ska läsa ikapp några bloggar och sen är det väl dags att söka sig mot sängen igen.

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top