Hej, låt oss lära känna varandra

Här kommer jag tillbaka till bloggvärlden, efter en rätt kort paus, och bara förväntar mig att ni ska veta vem jag är. Ja, det kanske ni gör om ni har hängt med och läst bloggen tidigare. Har du börjat hänga här nu i det senaste kan du väl ge mig en liten vink i kommentarsfältet. Det får du gärna göra om du är en ”gammal trogen bloggläsare” också. Alltid kul att veta vem ni är som kikar in och tar del av mina tankar och min vardag.

Jag tänkte att vi kör ett presentationsinlägg så får ni veta lite mer om mig kanske.

Vem är hon egentligen?

Som du kanske redan listat ut så heter jag Christina. I maj fyller jag 30 år och ungefär samtidigt är vår son beräknad att födas. Jag, min sambo och dvärgschnauzern Doris bor numera i ett egnahemshus i en liten by i Korsholm. Vi köpte vår andra bostad hösten 2018 och det är en viss omställning att flytta från ett radhus i ett bostadsområde till ett eget hus på landet, nästan i skogen.

Jag jobbar som lärare inom småbarnspedagogik och drömmer om att någon dag också få jobba med något kreativt. Jag älskar mitt jobb och lär mig hela tiden nya saker. Men, jag lever också enligt mottot; bli inte en dinosaur. Om du vill kan jag vidareutveckla den tanken i ett annat inlägg längre fram.

När jag får en stund över så gillar jag att röra på mig, umgås med vänner, läsa böcker eller handarbeta. Under de senaste åren har jag också fått upp ögonen mer för både lettering och inredning. Jag gillar helt enkelt att hålla mig sysselsatt med något.

När bloggen startade om nu vid årsskiftet så valde jag att försöka lägga mera fokus på det vardagliga. Samtidigt vill jag också plocka in sånt jag gillar i form av hem, trädgård, handarbete och förstås även ett och annat inlägg kring graviditet och barn. En blandning som jag hoppas att du ska finna intressant och att du trivs här hos mig.

Tack för att du kikar in och välkommen igen!


 Vill du så kan du följa bloggen via facebook eller bloglovin. Du hittar mig också på instagram under namnet finachristinas

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top