Februarifärg

Hej!

Jag släppte nyss ut en ledsen hund på gården tillsammans med husse. Sen passade jag på att gräva fram mitt 50 mm objektiv och fota lite färger hemma hos oss. Hade alldeles glömt bort hur otroligt roligt det är att fota med 50 mm. Så det fick bli några februarifärger denna gång. När temperaturmätaren ute ändå visar -14 och det inte är så roligt att vistas utomhus.

IMG_6850
Kökshandduken och servetterna på bilden är ett pressutskick från fina Aveo som jag samarbetat med tidigare. Blev både förvånad och glad när jag hittade paketet i postlådan här om veckan.

Vi startade vår lördag med en riktigt ordentlig frukost. Jag var sugen på allt som fanns att fås i frukostväg. Det var så skönt att sätta sig ner och äta frukost tillsammans och bara prata. Att sen få avsluta frukosten med årets första fastlagsbulle var ju inte fy skam det heller.

Lördagen den andra februari går i lugnets tecken. Vi eldar brasor i kaminen, jag stickar på babyfilten och funderar på någon liten stickad kofta också. Ibland tar jag paus och googlar Horreds mattan. Ett tips jag fick från garnaffären här om dagen, efter att jag funderat kring plastmattor till köket. Det finns ju så många vackra mattor i deras sortiment, så nu vet jag knappt vilken modell eller färg jag ska välja. Borde jag köra safe med något beiget eller ljusgrått att ha året om kanske. Vad det än blir så blir det nog bra har jag på känn. Ska sova på saken ett tag nu, precis som jag sovit på beslutet om fönsterlamporna till köket.

Hoppas du får en skön helg, så hörs vi snart igen!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top