Graviditeten

Berätta inte för mig hur jag ser ut, tack!

21 februari, 2019

Wow, vilket gensvar på mitt senaste inlägg alltså! Så många kommentarer och gilla-markeringar och säkert en och annan ny besökare. Jag är inte ensam om att få kommentarer om min kropp. Det visste jag iofs. redan när jag började skriva inlägget. Jag tror att de allra flesta som läser mitt inlägg, har fått kommentarer fällda kring sin kropp. Vare sig de är, har varit eller inte är gravida.

Alla är vi lika olika

Storleken har ingen betydelse. Flera av kommentarerna jag har fått både här på bloggen, men också på facebook handlar om det. Vi ser alla olika ut och vår kropp har olika förutsättningar. Oavsett om det handlar om en graviditet, ett hinderbanelopp eller vardagen.

Vi har alla lika mycket rätt att vara stolta över vad vi och vår kropp gemensamt kan åstadkomma. Å den förtjänar att bli omtyckt och omhändertagen. Tack för att du har läst mina inlägg om min gravida kropp. Nu tänkte jag fokusera på något annat och det hoppas jag du också kan göra. Nästa gång du möter en kvinna, ge henne en komplimang om något hon är duktig på eller fråga henne om vad som helst som inte berör utseende och kropp.

Till sist måste jag bara få låna orden som fanns i Carros inlägg, för de var så klockrena.

”Såvida du inte befinner dig i en förlossningssal och ser en baby komma ut ur en kvinna, fråga inte om hon är gravid.”

0
  1. Får nog själv också sådana blickar då man går i butiken, som om de skulle vilja fråga om jag inte borde söka mej till sjukhuset istället för vaea och handla. Börjar vara trött på endast de blickarna. Själv tycker jag alla som är gravida är värda en fin kommentar, var inget illa jag heller menade med min kommentar på facebook. Är bara ibland roligt att jämföra egen mage med andra som är ungefär i samma månad.
    Vi alla gravida fortsätter nu bara och kämpa med våra fina gravida magar oavsett hur små och stora de är och kommer att bli. Allas magar är olika stora men absolut lika fina ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *