Beautyboost hos Kikas

I lördags gick jag på skönhetsevent inne i Vasa. Som vanligt när jag går på event så ordnas de av Michaela genom Frukostflickorna. Jag gillar konceptet som hon har tagit fram med en kravlös förmiddag med inspiration, god frukost och samvaro kvinnor emellan.

Skönhetsevent hos Kikas

Kikas är en ekologisk skönhets- och hårvårdssalong som jag länge velat besöka. Michaela har ordnat flera event tillsammans med Kikas, men inget av dem har passat mig. Lördagens program var hudvård med fokus på vinterhy och eftersom jag kämpat en del med min hy under graviditeten så tänkte jag att nu ska jag försöka hänga med.

Min relation till hudvård började tidigt, eftersom jag redan i yngre tonåren hade problem med acne. Jag har prövat mig igenom de flesta märken, både dyrare och billigare. Gått på en del behandlingar och försökt hemma uppehålla någon form av rutin med hudvården, med varierat resultat.

Att satsa på sitt välmående

Inne hos Kikas märkte jag direkt att här finns det kvinnor som bryr sig om dig och ditt välmående. Marika som äger salongen verkar vara en härlig kvinna med massor av energi. Att hon dessutom samlat ett helt gäng andra kvinnor och fixat stans mysigaste skönhets- och hårvårdssalong, det är ju fantastiskt.

Under eventets gång fick vi, förutom fantastisk frukost, också ta del av hur vi kan hjälpa vår torra/trötta vinterhy att ta emot våren. Marika berättade informativt men med glimten i ögat kring olika produktpaket som de har till försäljning. Det verkade finnas något för alla där på hyllorna.

Innan jag åkte hem passade jag på att göra något jag tänkt på länge, boka in mig på en ansiktsbehandling. Med mig hem kom också några grundprodukter i form av rengöring och ansiktskräm som jag ska använda nu. Ansiktsbehandlingen bokade jag in lagom tills jag går på mammaledigt. Känner att jag kan behöva lite extra energi då, i slutet av graviditeten och i början av våren.

Tack Michaela, frukostflickorna och gänget på Kikas för en fantastiskt härlig förmiddag! Jag ser framemot mitt besök i april!

0

You Might Also Like

3 Comments

 1. TU MADRE

  Glöm inte bort att fötterna väntar på behandling också!

  1. Christina

   Jepp, de ska jag boka in nu i mars. ?

 2. Fastlagsfirande med familjen – Fina Christina

  […] tänkte jag smita in till Kikas och hämta ut en vinst jag vann i samband med att jag deltog i Beautyboost-eventet här för nån helg […]

Leave a Reply

Back to top