Graviditeten

90 dagar kvar

8 februari, 2019

Hej!

Plötsligt hade räknaren tickat under 100 dagar och vi är nere på 3 månader av väntan kvar. Jag trodde ärligt talat ett tag att de tvåsiffriga talen aldrig skulle uppenbara sig. För trots att jag har haft en lätt graviditet hittills, så känns det som om jag varit gravid i en evighet. Det tog ju ändå ett bra tag innan det började synas tydligt på mig vad som är på gång. Å visst blir människor förvånade när jag berättar att jag snart får gå på ledigt.

Min gravidapp visar 90 dagar kvar och den berättar också att babyn nu är lika stor som en aubergine. Lite festligt ändå kan tyckas. Jag vet att apparna och deras information enbart är riktgivande, men det är intressant att följa med vecka för vecka ändå.

I månadsskiftet var det lite som julafton här hemma eftersom mammalådan (2018) kom på posten. Jag var nog mera taggad på lådans innehåll än vad sambon var. Men visst tyckte han också att det var intressant och mest förvånad var han väl över att vi här i Finland får det här som en förmån.

Jag hade ju redan kikat lite på innehållet ur lådan via nätet så visste ju på ett ungefär vad den skulle innhålla. Men att få se det på riktigt och plocka bland de små kläderna var ju underbart. Lillen har redan en diger garderob, men känner att jag nog vill komplettera med några plagg ännu. Bilderna i inlägget är några av favoritplaggen som kom i lådan.

Ni andra som har fått mammalådan 2018, vad tyckte ni om innehållet?

Hoppas ni får en skön helg! Jag har bjudit in några vänner för brunch och i övrigt tänkte jag bara ta det riktigt lugnt och ta dagarna som de kommer. Vi hörs snart igen!

0
  1. Men åh så fina kläder! Har en liten tjej på två månader hemma och det är en sådan otrolig känsla att se sin lilla i kläderna man förarett innan, man blir så lycklig! 😀

    1. Ja, det är ju inte så lätt att föreställa sig att någon ska ha på sig de där små kläderna när man bara står och håller i plaggen. Det finns ju en massa fina barnkläder också, så lite beslutsångest kommer jag nog ha om jag köper något nytt ännu.

  2. Vi fick samma låda ifjol. Jag tyckte också att innehållet var bra i den! Vi har använt det mesta ur den. Tyckte det var synd att jag inte hann få lådan före Viggo föddes. Man hade sett så fram emot det momentet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *