Tre saker jag vill göra hemma i år

När 2018 övergick i 2019 så var det första gången på länge som jag inte lade upp en massa målsättningar mig själv. För just det här året kommer bli så omvälvande och annorlunda på flera plan att det känns helt onödigt att försöka fundera ut något mål. Vi har vårt hem att bo in oss i, en liten knådd att vänta på och sen lära känna. Så jag tycker det räcker gott och väl. Så länge vi är nöjda och glada och får till en fungerande vardag tillsammans i vårt nya hem så är jag nöjd.

På mitt hus-instakonto (blahuset_) lade jag ändå upp 3 stories med grejer jag hoppas vi kan genomföra hemma i år. För att öka trivseln och för att bo in oss. Jag har lovat mig själv att låta det ta tid och inte stressa fram ett mysigt hem. Men det känns lite bättre med någon form av riktlinjer ändå.

Ett: rensa och organisera tillsammans med fövaringsdrottningen

 

I julklapp önskade jag mig Paulina Draganjas projektbok Att rensa och organisera hemma. Där finns projekt för varje del av hemmet som du kan genomföra under året. Jag har redan kommit igång och det är så roligt att få planera varje veckas projekt. Hittills är det köket som fått sig en omgång.

Två: skapa ett fungerande kontor/hobbyrum

Något av det bästa med vårt hus är våra fyra! sovrum. Så ett av de mindre paxade jag genast som kontors- och hobbyrum. Här ska jag försöka skapa ordning och en kreativ miljö för handarbete, lettering, bloggande och annat som behöver göras.

Tre: Inreda ett barnrum

I det andra mindre sovrummet ska jag inreda ett barnrum. Väl medveten om att rummet inte kommer till sin rätt ännu på ett bra tag. Men det känns ändå skönt att ha lillens grejer i ett rum och inte utspritt över hela huset.

Har du några speciella mål/riktlinjer för ditt hem i år?

0

You Might Also Like

2 Comments

  1. Tre saker jag ville göra hemma 2019 ⋆ Fina Christina

    […] Läs mer: Tre saker jag vill göra hemma i år […]

  2. Dags att rensa hemma igen! ⋆ Fina Christina

    […] mer: Tre saker jag vill göra hemma i år […]

Leave a Reply

Back to top