Så gick en helg och kommer inte åter

Hej!

Tänk att den tredje januarihelgen redan har kommit och gått. Vart tar tiden vägen egentligen? Redan i fjol, eller om det var året före det, så började jag satsa på att hålla mina helger tomma och öppna för spontanitet och kravlöshet. Det är så skönt att veta att du efter en stressig och ibland fullspäckad vecka, har tid att i två dagar göra precis det du känner för.

Så i helgen har jag mest myst runt, slösurfat för mycket, besökt Fyndis och hängt lite med min familj. Frågat råd kring olika saker av mamma och planerat för våren i vårt kök. Ja, dessutom har jag letat lådinsatser till våra 29 cm breda kökslådor. Verkar dock omöjligt att hitta något som är under 30 cm. Eller ja, jag hittade en modell men känner mig inte riktigt redo för att köpa en lådinsats som kostar över 50 euro. Så det blir att leta vidare där och hoppas på det bästa.

Ha en skön start på veckan, så hörs vi snart igen!

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top