”Matte jag ville bara hjälpa dig lite!”

I två veckor har jag gått och funderat på vad nästa stickning ska bli. Igår fick jag inspiration och letade i mitt garnlager. Där fanns flera olikfärgade nystan Baby Merino-garn från Drops. De hade lämnat över när jag stickade en jultomte för några år sen. Men nu ville jag skapa något av dem.

Surfade in på Garnstudios hemsida och hittade snart ett antal babyfiltar. Valet föll sist och slutligen på denna filt och som alltid så ska jag ju göra det lite mer invecklat än originalet. Igår stickade jag en bit på filten och med små stickor och tunt garn kommer de ju ta ett tag.

Idag möttes sambon av denna syn när han kom hem.

En viss fyrbent fröken hade hittat mattes stickning och bestämt sig för att hjälpa till. Så alla fyra nystan var i en enda härva när jag kom hem. Lagom roligt att ta sig an det när du kommer hem efter en jobbdag. Saxen fick nog komma fram för att jag alls skulle kunna skilja nystanen från varandra.

Doris har bett om ursäkt flera gånger. Nystanen är separerade från varandra och matte kan sticka vidare på filten. Slutet gott, allting gott.

0

You Might Also Like

6 Comments

 1. ellenlundis

  Åh nej. Jag skulle få panik ? ?
  Vilken busig en. ??

  1. Christina

   Det var inte så farligt sist och slutligen. Får väl skylla mig själv för att stickningen lämnade framme. 🙂

 2. Nadja

  Oj nej!! ? Jag skulle ha slängt nystanen i brasan ?

  1. Christina

   Slöseri på bra garn. 😉 Det är ju terapi att sitta och reda upp garntållor. 😀

 3. Tu madre

  Kanske Doris anar ugglor i mossen? Bäst att visa matte, du ska inte sticka utan du ska leka med mej, så det så

  1. Christina

   Ja, vem vet. Men när matte tröttnat på att leka då vill hon göra annat. 🙂

Leave a Reply

Back to top