Ett nytt år och nya rutiner

Hej!

Vad roligt att se att ni är så många som saknat bloggen lika mycket som jag. Efter att beslutet var taget så har jag ivrigt väntat på vilket mitt nästa inlägg ska bli. Jag har lovat mig själv att inte pressa fram inlägg. Jag ska försöka låta dem komma spontant och enkelt. Återstår att se hur länge vi kan hålla det så.

Vi är nyss hemkomna från en längre promenad jag och Doris. Det var så skönt att slippa ut i friska luften ikväll. Igår tog jag också en promenad och svängde förbi en av mina vänner för välbehövlig catch up. Ja, tänk numera har jag promenadavstånd till en del vänner. För det är ju nämligen så att vi har flyttat.

24,25,386,404.415039

Lagom tills vi vände blad till december i kalendern så fick vi också flytta in i vårt hus. Så vi kan numera titulera oss själva husägare. Huset är allt vi vill ha och behöver, i den by dit vi länge haft i åtanke att någon dag flytta. Självklart ska jag visa er mera av vårt boende när det finns tid och dagsljus. Är någon av er nyfiken så hittar ni bilder på instagramkontot @blahuset_ .

Nytt hem för ju med sig nya rutiner och en ny plats att lära känna och bli hemmastadd på. För min egen del kändes det ganska självklart direkt, men vår lilla fyrbenta fröken har det betydligt svårare. Nästan dagligen möts jag av protester i form av strimlat tidningspapper och annat som lämnat framme. Droppen var väl ändå när hon strax före jul strimlat halva manualen till tvn samt en rulle med julpapper. Då lärde jag mig att allt viktigt plockas bort och dörren till vårt kontor är stängd när vi är borta.

Tids nog blir nog Doris hemmastadd också, om int förr så från april när jag börjar vara hemma på heltid ett bra tag framöver.

0

You Might Also Like

One Comment

  1. ellenlundis

    Bus Doris ?

Leave a Reply

Back to top