En ny början

Hej!

Plötsligt hittar jag mig själv inloggad här igen. Lusten att återgå till bloggandet kom tillbaka och fast hur jag har försökt tygla den så verkar det inte gå. Jag har funderat på hur jag ska göra, starta något helt nytt eller fortsätta här. Det hela resulterade i att jag sitter här med samma namn men tomt arkiv och lite uppdaterad layout.

Hösten var så intensiv och det var en massa nytt på gång. Jag varken kunde eller ville blogga om allt då. Men nu, så här i efterhand har jag börjat längta efter bloggen igen. Att få uttrycka mig. Spara min vardag på nätet.

Så, jag tänkte som så här om dagen, inspirerad av Linns inlägg om vardagsinlägg och okammade miljöbilder. Att jag ska återta vardagsinläggen och de okammade miljöbilderna. Jag ska hädanefter blogga spontant och utan krav från mig själv. Jag vill satsa på vardagliga och lätta inlägg med fokus på livet, hemmet och kreativiteten. Jag har så mycket jag vill berätta om. Så nu kör vi! Länge leve vardagsbloggen!

Follow my blog with Bloglovin

0

You Might Also Like

6 Comments

 1. Fredrica Nyman

  Roligt att du är tillbaka! Ser fram emot att läsa dina inlägg igen! ?

  1. Christina

   Tack, vad roligt att höra. 🙂

 2. bohemianmaggie

  Så roligt! Välkommen tillbaka! 🙂

 3. ellenlundis

  Välkommen tillbaka! 🙂

Leave a Reply

Back to top